Sümen Seti Nedir?

Sümen Seti Nedir?

Sümen Seti

Şık, modern ve etkileyici bir ofis dizaynı için yalnızca ofis mobilyaları yeterli olmamaktadır. Ayrıca ofisinizde özel bir etki yaratabilmek için detaylar çok daha önemli bir niteliğe sahiptir. Bu detaylardan en önemlilerinden birisini ise ofis masanızda kullanacağınız sümen seti oluşturmaktadır. Özellikle yönetici statüsündeki görevlerde prestijinizi ve kariyerinizi yansıtacak olan sümen setleri ile hem çalışma partnerleriniz hem de ofis dışındaki kişiler üzerinde daha iyi ve başarılı bir izlenim yaratmayı başarabilirsiniz.

Sümen Seti Nedir?

Sümen özellikle müdür, şef gibi idari amir masalarında görmeye alışık olduğumuz deri veya suni deriden yapılmış olan ve önemli evrakların saklanıp yerleştirilmesine yarayan bir ofis malzemesidir. Ofis aksesuarları arasında yaratmış olduğu görsel etki ile önemli bir yere sahip olan sümen setleri bu etkinin yanı sıra işlevsel olarak da oldukça kullanışlı bir malzemedir. Set içerisinde yer alan tür parçalar ofis masanızda işinize yarayacak olan tamamlayıcı malzemelerden oluşmaktadır. Ve tüm bu malzemelerin teker teker alınarak görsel uyumun ve imajın bozulmaması için tüm bunlara birbirleri ile uyumlu bir şekilde tamamlanmış olan bir setle sahip olabilirsiniz. 

Masada çalışmakta olan yöneticinin isminin de yazılı olduğu sümen setlerine ise isimli sümen seti adı verilir. Kişinin isminin ve görevinin yazılı olduğu set ofiste bulunan kişinin kariyerini ve pozisyonunu göstermesi açısından da oldukça etkilidir. Siyah, beyaz, krem, kırmızı gibi birçok renkte üretilebilen sümen setlerini tamamen ofisinizin genel renklerine ve mobilyalarına uyumlu bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Siz de ofisinizin konseptini tamamlamak için tarzınıza ve ofisinize uygun sümen seti modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

En Değerli Hediyeyi Siz Tasarlayın

Sevdiğiniz iş arkadaşlarınız ya da yakınlarınız için en değerli ofis hediyesi olarak onlara kaliteli ve kullanışlı bir sümen seti hediye edebilirsiniz. Yakınlarınız için yeni açacakları bir ofis ya da almış oldukları terfi için başarılarını kutlamanın ve bu sevinci onlarla paylaşmanın en güzel yollarından biri olacaktır. Başarıyı ve kariyeri kutlamanın en güzel yollarından birisi olan sümen seti hediyenizle yakınlarınızın ofisine prestijli bir imaj yaratmaları konusunda yardımcı olabilirsiniz.             

Sümen Setinde Neler Bulunur?

Sümen setleri modellerine ve içeriklerine göre farklılıklar göstermektedir. Türkiye’nin en kaliteli sümen üreticisi olan Sumenvadisi.com’dan yapacağınız alışverişlerde yüksek kalite setlerimiz içerisinde bulabileceğiniz set içerikleri şu şekildedir: 

  • Sümen
  • Mausepad
  • Takvimlik
  • Strafor
  • Tükenmez kalem
  • Dolma kalem
  • Lüks kupa bardağı
  • Not defteri
  • Fihrist
  • Zarf açacağı
  • Küplük
  • Kartvizitlik
  • Kalemlik
  • Bardak altlığı
  • Evrak kapaklı dosyası

Kısacası sümen setleri bir ofis masasında kullanılması muhtemel olan tüm araçları ve masa üstü tamamlayıcıları kapsamaktadır. Ve tüm bu tamamlayıcı unsurları birbirleri ile uyumu sağlanmış olan sümen setleri ile tamamlayabilirsiniz.

Sümen Vadisi Ayrıcalığını Hissedin

İşinizin ve kariyerinizin en büyük göstergesi olan ofisinizin dizaynının tamamlanması için büyük bir öneme sahip olan sümen setleriniz için en önemli adreslerin başında Sümen Vadisi gelmektedir. %100 yerli üretim ve tasarım ürünlerden oluşan sümenlerimiz tamamen insan sağlığına uygun malzemelerden üretilmiştir. Şık tasarımı ve modern çizgileriyle dikkat çeken setlerimiz aynı zanda ergonomik ve pratik bir kullanıma sahiptir. Kaliteli ve değerli butik dokulu üst düzeyi deriden yapılmış olan ürünlerimiz kusursuz bir işçiliğe sahiptir. Her türlü darbe ve güneş ışıklarına dayanıklı olan sümen setlerimizde kesinlikle şişme, çözülme kırılma ya da soyulma yaşanmamaktadır.     

Neden Set Almalısınız?

Sümen setleri bir ofis masasında ihtiyacını olan bir çok tamamlayıcı malzemeyi düzenli bir şekilde sunmaktadır. Dolayısıyla masaüstü aksesuarlarının teker teker alınması yerine bir takım olarak alınması hem bir görsel bütünlük sağlayacaktır hem de tek tek bu malzemeleri toparlamakla uğraşmak zorunda kalınmayacaktır. Böylelikle sümen seti sayesinde ofisinizde bütünlüklü bir görsel yaratırken aynı zamanda ofisinizin havasını tamamen değiştirebileceksiniz.

Siz de ofisinizde prestijinizin tamamlayıcı bir parçası olarak Türkiye’nin en kaliteli sümen setleri ile şık ve modern bir tasarım yaratmak için en kısa zamanda sumenvadisi.com sayfasındaki modellerimizi inceleyebilirsiniz. Ürünlerimizi internet sitemizden satın almak isteyen müşterilerimiz için kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerimiz bulunmaktadır.       

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.